Project Description

Napravili smo restauraciju stare verzije web stranice i rekonstrukciju sadržaja, naposljetku uklopili u strukturu novog dizajna i tehnički osigurali budućnost i jednostavnost korištenja.

Ponosni smo jer smo osjetili potrebu i u pravo vrijeme dragovoljno pružili svoju stručnu web podršku Atletskom klubu ‘’Okit-Vodice’’ koji dugi niz godina aktivno sudjeluje u promociji destinacije i brdskog trčanja. Posebno su nam dragi jer nam otkrivaju nove atraktivne brdske staze za trčanje i šetnju i organiziraju masovno posjećena Trail & Trekking događanja u Vodicama i Šibensko-kninskoj županiji, u zadnje vrijeme kroz uspješan projekt Otočna liga.
Moramo spomenuti da članovi kluba na domaćim i inozemnim takmičenjima svojim sudjelovanjem i rezultatima također promoviraju i osnažuju zajednicu i destinaciju.

Naime, primijetili smo da im je ‘pala’ web stranica. A taman je vrijeme prijava na Trekking Vodice 2023 koji se održava 11.11.2023. Uz odobrenje predsjednika kluba Miće Klarića i u suradnji s urednikom i tajnikom Antom Friganovićem uskladili smo osjetljive zahvate s ciljem da oživimo web stranicu kluba.

Bez komplikacija napravili smo restauraciju stare verzije web stranice i rekonstrukciju sadržaja, naposljetku uklopili u strukturu novog dizajna i tehnički osigurali budućnost i jednostavnost korištenja.

Hvala ekipi AK Okit-Vodice na ukazanom povjerenju i prilici da im pomognemo.

Media Kontest, obrt za web dizajn.

Tehnički opis radova:

  1. Backup hosting paketa, oporavak stranice – ažuriranje WordPress okoline (MySQL® Databases, PHP) i SSL sigurnosnih postavki
  2. Dijagnostika, optimizacija i eliminiranje WP pluginova
  3. Podešena novija verzija WP teme – optimizacija desktop i mobilne verzija
  4. Redizajn naslovne stranice
  5. Redizajn strukture stranice
  6. Redizajn glavnog izbornika
  7. Instalirana GDPR privola i Pravila privatnosti